Tervetuloa mukaan toimintaan!

Korona pysäytti Asukasyhdistyksenkintoiminnan lähes kokonaan, mutta nyt se jatkuu hengähdystauon jälkeen vireänä.

Syksyinen bussiretki

Perinteinen elokuun kesäretki jäi väliin. Sitä korvaa hieman erilainen syysretki.

Sunnuntaina 27.9.2020 lähdemme kohti Pirkanmaan vähän tuntemattomampia kohteita.

Retken kohteena on Suoniemen kirkko Nokialla, Pyhän Olavin keskiaikainen kivikirkko Sastamalassa, kuvanveistäjä
Ossi Somman veistospuisto Nokian Siurossa ja Puuvuori Ylöjärven Pinsiössä.

Retken aikana nautitaan lounas Tyrvään vanhassa pappilassa. Pääruokana on kalaa. Mahdollisista ruoka-ainerajoitteista
on hyvä mainita ilmoittautumisen yhteydessä.

Retken hinta asukasyhdistyksen jäsenille on 30 euroa, ja ei-jäsenille 40 euroa, sisältäen bussikuljetuksen, laadukkaan
lounaan ja mahdolliset pääsy- ja opastusmaksut. Retki alkaa klo 9.30 Villa Härmälänrannan edustalta, Valmetinkadun päästä. Paluu samaan paikkaan. klo 17.00.

Ilmoittautumiset 30.8.2020 mennessä osoitteeseen: timo.hallamaa@gmail.com tai puhelimella tekstiviestinä numeroon
040 553 9906, osanottajien nimet mainittava ilmoittautumisen yhteydessä. 50 ensin ilmoittautunutta mahtuu mukaan.

Verstaskahvilan toiminta on jo alkanut

Verstaskahvilat (os. Vihurinkatu 3) ovat syyskaudella joka toinen tiistai klo 17.30-19.30. Kaikille avoimissa tilaisuuksissa on aina kahvitarjoilu.

22.9. Tehdään yhdessä: Sisko Knuuttilan käsityöilta

¨Viime kaudella ahkeroitiin neulehuiveja ym. Nyt jotain muuta kivaa. Ota mukaan joku oma työ aluksi,
mietitään mitä halutaan seuraavaksi. Sukkia ja pipoja ainakin tarvitaan lämmikkeeksi.

Tuon mukanani mallitöitä runsaasti.¨

Sisko, alueen käsityöläinen

6.10. Mukanetti ry: Opastusta kuvien käsittelyyn ja tallentamiseen älypuhelimella

- kuvien yksinkertainen muokkaaminen ja rajaus

- tallennus puhelimen muistiin ja pilvipalveluun

- kuvan poisto puhelimesta ja/tai pilvipalvelusta

Koulutukseen voidaan ottaa 20 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittautumiset joko viestillä 040 8643222 tai sähköpostilla olof.siljander@gmail.com. Ilmoittautumiseen mielellään tieto puhelinmerkistä (esim.iphone, Samsung, Huawei)

20.10. Siskon käsityöilta, jatkoa

3.11. Bingoilta

17.11. Siskon käsityöilta, jatkoa

1.12. Riitta Mikkolan esitelmä : Sensuurin kieltämiä aiheita Lauri Viidan sota-ajan kirjeissä

Joulutori, ennakkotieto

Joulutori järjestetään tänäkin vuonna Verstaalla lauantaina 5.12. klo13.00-15.00.

Myyntiin voi tuoda jouluisia tai esim. lahjaksi sopivia tuotteita, ei kirppistavaraa. Sisällä on myyntipöydät kymmenelle ensiksi ilmoittautuneelle, hinta 10€. Ulkopaikkoja omilla pöydillä on myös saatavana, hinta 5€.

Ilmoittautumiset ainoastaan yhdistyksen sähköpostiin harmalanranta@gmail.com viimeistään 27.11.2020.

Härmälänrannassa tapahtuu

Härmälänrannan Asukasyhdistyksen tarkoituksena on edistää alueen asukkaiden, yritysten ja yhteisöjen yhteistoimintaa, lisää asuinalueen turvallisuutta ja viihtyisyyttä sekä kehittää aluetta terveellisenä, toimivana ja monipuolisena elinympäristönä.

Tämän toteuttamiseksi yhdistys

• järjestää yhdessä alueen asukkaiden kanssa yhteisiä tapahtumia ja harrastustoimintaa
  • selvittää alueensa asumiseen ja ympäristöön liittyviä kysymyksiä ja tekee aloitteita kaupungille
  • valvoo asukkaiden etuja asunto-, liikenne-, ympäristö- ja aluekysymyksissä antamalla lausuntoja sekä tekemällä esityksiä
  • harjoittaa aktiivista yhteistyötä mm. Tampereen kaupungin sekä sen alueella toimivien yhteisöjen ja yritysten kanssa.

Tapahtumista ja tempauksista lisää asukasyhdistyksen jäsentiedotteissa ja Facebook-sivuilla.