Tervetuloa mukaan toimintaan!

Korona pysäytti Asukasyhdistyksenkintoiminnan lähes kokonaan, mutta nyt se jatkuu hengähdystauon jälkeen vireänä.

Elotulet

Viime vuoden Elotulet -tapahtuma oli menestys. Mikä olisikaan paras tapa saada toiminta vauhtiin kuin uusia se kesäkauden

päätteeksi lauantaina 29.8.2020 klo18.00-21.30.

Vietämme piknik-iltaa venetsilaishengessä, ohjelmassa mm. elävää musiikkia ja tulishow.

Tilaisuuteen kaivataan apukäsiä. Ilmoittautua voit yhdistyksen sähköpostiin harmalanranta@gmail.com.

Syksyinen bussiretki

Perinteinen elokuun kesäretki jäi väliin. Sitä korvaa hieman erilainen syysretki.

Sunnuntaina 27.9.2020 lähdemme kohti Pirkanmaan vähän tuntemattomampia kohteita.

Retken kohteena on Suoniemen kirkko Nokialla, Pyhän Olavin keskiaikainen kivikirkko Sastamalassa, kuvanveistäjä
Ossi Somman veistospuisto Nokian Siurossa ja Puuvuori Ylöjärven Pinsiössä.

Retken aikana nautitaan lounas Tyrvään vanhassa pappilassa. Pääruokana on kalaa. Mahdollisista ruoka-ainerajoitteista
on hyvä mainita ilmoittautumisen yhteydessä.

Retken hinta asukasyhdistyksen jäsenille on 30 euroa, ja ei-jäsenille 40 euroa, sisältäen bussikuljetuksen, laadukkaan
lounaan ja mahdolliset pääsy- ja opastusmaksut. Retki alkaa klo 9.30 Villa Härmälänrannan edustalta, Valmetinkadun päästä. Paluu samaan paikkaan. klo 17.00.

Ilmoittautumiset 30.8.2020 mennessä osoitteeseen: timo.hallamaa@gmail.com tai puhelimella tekstiviestinä numeroon
040 553 9906, osanottajien nimet mainittava ilmoittautumisen yhteydessä. 50 ensin ilmoittautunutta mahtuu mukaan.

Verstaskahvilat jatkuvat

Verstaskahviloidentoiminta jatkuu syksyllä. Kahvilat ovat tiistaisin klo 17.00-19.00. Tässä aikataulu, ohjelmia täsmennetään myöhemmin.

8.9. Pirkanmaan pelastuslaitos: kerrostalojen keskeinen paloturvallisuus

22.9. Sisko Knuuttilan käsityöilta

6.10.Mukanet: käytännön tietotekniikkaa matkapuhelimella

20.10. Siskon käsityöilta

3.11. avoin

17.11. Siskon käsityöilta

1.12. avoin

Härmälänrannassa tapahtuu

Härmälänrannan Asukasyhdistyksen tarkoituksena on edistää alueen asukkaiden, yritysten ja yhteisöjen yhteistoimintaa, lisää asuinalueen turvallisuutta ja viihtyisyyttä sekä kehittää aluetta terveellisenä, toimivana ja monipuolisena elinympäristönä.

Tämän toteuttamiseksi yhdistys

• järjestää yhdessä alueen asukkaiden kanssa yhteisiä tapahtumia ja harrastustoimintaa
  • selvittää alueensa asumiseen ja ympäristöön liittyviä kysymyksiä ja tekee aloitteita kaupungille
  • valvoo asukkaiden etuja asunto-, liikenne-, ympäristö- ja aluekysymyksissä antamalla lausuntoja sekä tekemällä esityksiä
  • harjoittaa aktiivista yhteistyötä mm. Tampereen kaupungin sekä sen alueella toimivien yhteisöjen ja yritysten kanssa.

Tapahtumista ja tempauksista lisää asukasyhdistyksen jäsentiedotteissa ja Facebook-sivuilla.