Kevätkaudelle 2020 suunniteltuja tapahtumia

28.1.20 klo 17-19 Verstaskahvila

Sisko Knuuttila ohjaa ja antaa vinkkejä neuletöissä. Lohtuhuivin neulomista jatketaan.Mukaan voi tuoda myös ihan minkä vaan oman käsityön. Siskolla on myös malli miehellesopivasta lohtuhuivista.

11.2.20 klo 17-19 Verstaskahvila.

Peli-ilta, jossa tarjolla kahvia ja yhdessä pelaamista.

25.2.20 klo17-19 Verstaskahvila

Sisko Knuuttila jatkaa ohjaamista neuletöiden parissa.

Tervetuloa mukaan toimintaan!

Härmälänrannassa tapahtuu

Härmälänrannan Asukasyhdistyksen tarkoituksena on edistää alueen asukkaiden, yritysten ja yhteisöjen yhteistoimintaa, lisää asuinalueen turvallisuutta ja viihtyisyyttä sekä kehittää aluetta terveellisenä, toimivana ja monipuolisena elinympäristönä.

Tämän toteuttamiseksi yhdistys

• järjestää yhdessä alueen asukkaiden kanssa yhteisiä tapahtumia ja harrastustoimintaa
  • selvittää alueensa asumiseen ja ympäristöön liittyviä kysymyksiä ja tekee aloitteita kaupungille
  • valvoo asukkaiden etuja asunto-, liikenne-, ympäristö- ja aluekysymyksissä antamalla lausuntoja sekä tekemällä esityksiä
  • harjoittaa aktiivista yhteistyötä mm. Tampereen kaupungin sekä sen alueella toimivien yhteisöjen ja yritysten kanssa.

Tapahtumista ja tempauksista lisää asukasyhdistyksen jäsentiedotteissa ja Facebook-sivuilla.