Vuoden 2018 tapahtumat ovat nyt paketissa

Vuonna 2018 tapahtui paljon. Härmälänrannan asukasyhdistys järjesti jo perinteeksi tulleiden tapahtumien lisäksi myös täysin uusia tapahtumia. Tapahtumiin osallistui 1180 henkilöä.

La 10.3.2018 nojatuolivieraana Härmälänrannan Verstaalla oli politiikan toimittaja Jari Korkki.
Ma 16.4.2018 Asukasyhdistyksen kevätkokous pidettiin Härmälänrannan Verstaalla. Vieraana oli apulaispormestari Aleksi Jäntti.
Ke 25.4.2018 Huhtikuun nojatuolivieraana Verstaalla oli kirjailija Anneli Kanto.
La 5.5.2018 pidettiin alueen siivoustalkoot, kokoontuminen oli Härmälänrannan Verstaalla.
Ti 15.5.2018 oli lennostovierailu, jonne kuljettiin tilausbussilla.
Ke 30.5.2018 oli Härmälänsaari soi -tapahtuma yhdessä Eteläisen seurakunnan kanssa.
To 17.5. ja To 24.5. oli lapsille satutunnit Verstaalla. Satutunnit piti Helena.
Ke 6.6. oli kesäjumppa tenniskentän nurmialueella, Valmetinkadun päässä. Järjestettiin yhteistyössä Tampereen
Naisvoimistelijoiden kanssa joka keskiviikko 25.7. asti.
Ke 14.2.2018 oli Koko perheen ystävänpäivätapahtuma Härmälänrannan Verstaalla. Mukana oli Riesa-Pelle.
La 18.8.2018 tehtiin Härmälänrannan asukasyhdistyksen kesäretki Jyväskylään. Kävimme mm. Suomen Ilmavoimamuseossa, Pandan tehtaanmyymälässä sekä Viherlandiassa. Lounaan nautimme idyllisessä Ränssin kievarissa.
Ti 9.10.2018 Nojatuolivieraana oli Eteläisen seurakunnan kirkkoherra Jussi Mäkinen, Härmälänrannan Verstaalla.
Ma 12.11.2018 pidettiin Syyskokous Villa Härmälänrannassa. Vieraana oli Merja Lehmusvirta, kardiologisen yksikön osastonhoitaja Tampereen Sydänsairaala. Esitelmän aiheena oli Sydänterveys.
La 24.11.2018 oli Joulutori Sisunaukiolla. Yhteistyössä oli mukana Härmälän Martat, Härmälän omakotiyhdistys, Lankaleikki, Tesoman kukka ja Skanska.
La 15.12.2018 oli Perhejoulu Härmälänrannan Verstaalla.
La 15.12.2018 Pikkujoulu pidettiin Villa Härmälänrannassa. Musiikista huolehti Mikko Uusitalon orkesteri.
Ke 19.12.2018 laulettiin Kauneimmat joululaulut Härmälänrannan Verstaalla yhdessä Eteläisen seurakunnan kanssa.

Härmälänrannassa tapahtuu

Härmälänrannan Asukasyhdistyksen tarkoituksena on edistää alueen asukkaiden, yritysten ja yhteisöjen yhteistoimintaa, lisää asuinalueen turvallisuutta ja viihtyisyyttä sekä kehittää aluetta terveellisenä, toimivana ja monipuolisena elinympäristönä.

Tämän toteuttamiseksi yhdistys

• järjestää yhdessä alueen asukkaiden kanssa yhteisiä tapahtumia ja harrastustoimintaa
  • selvittää alueensa asumiseen ja ympäristöön liittyviä kysymyksiä ja tekee aloitteita kaupungille
  • valvoo asukkaiden etuja asunto-, liikenne-, ympäristö- ja aluekysymyksissä antamalla lausuntoja sekä tekemällä esityksiä
  • harjoittaa aktiivista yhteistyötä mm. Tampereen kaupungin sekä sen alueella toimivien yhteisöjen ja yritysten kanssa.

Tapahtumista ja tempauksista lisää asukasyhdistyksen jäsentiedotteissa ja Facebook-sivuilla.